Dorina szexpartner Budapest-709448121

Beszámolóim

Beacica, istennő szexpartner

  SimiSoma

Egyeztetés

Vtr-en jelentkeztem be, egyúttal megkérdeztem, mellőzné-e a dohányzást. Megígérte, és elfogadta a kért időpontot.
Pár perccel korábban érkeztem, már mehettem is.

Megközelítés

Autóval közelítettem, majdnem végig villamossín mentén. Tragikus sorsú költőnk (sokat segítettem, haha) utcájának magasházai között középtájon érdemes leparkolni. Azon az oldalon próbálkozz, ahol nemcsak számkód, hanem rendes kaputelefon is van. Középmagas emelet kétoldalt folyosóráccsal. Az engem érdeklőt nyitva találtam.

Helyszín

Belül modernizált házgyári ház. A lakás is felújított, esztétikus, higiénikus. A randikuckót uralja a franciaágy, de akad hely lecuccolni is. Beacica emlékezett rá, hogy múltkor nem nyerte el tetszésemet a hideg hangulatfény, ezt tehát mellőzte. Sőt, kérésemre kifejezetten meleg színeket varázsolt. A fürdő szép, tiszta, jól felszerelt.

Hirdető külseje

Kopogtatnom sem kellett, közeledtemre nyílt az ajtó. Mögötte sötét félhomály, amelyből kiragyogott Beacica szépsége. Ezúttal világos tónusú szerelésben fogadott: bugyi, melltartó, combfix, magassarkú.
Arca nagyon szép, tényleg cicás egy kicsit. Bőre sima, selymes, hibátlan, szolimentes, fehér, de nem sápadtfehér. Sudár, súlyfeleslegtől mentes alakját jól sikerült génjeinek köszönheti. Szerintem mindene természetes. Picit mintha fogyott volna képekhez képest. Cicije, popsija, hosszú combja nagyon tetszett.
Haja színét ez alkalommal jól megfigyeltem, mert legutóbb képtelen voltam leírni. Rengeteg tónust fedeztem fel benne. Vöröses árnyalatok képeznek harmonikus átmenetet az egészen világos és a koromfekete között. Nagyon jól áll neki.
Maximálisan eleget tett kérésemnek. Nemcsak hogy nem dohányzott, de lefogadom, hogy még hajat is mosott a kedvemért, mert akkor sem éreztem rajta, amikor mélyen beleszagoltam. Higiéniája egyéb tekintetben is tökéletes.

Action

Amíg lecuccoltam, hozott nekem egy kis szomjoltót. A szünetekben többször is megkínált. Tusolás után még kilibbent rendbehozni a fürdőt, de egy percig sem volt távol. Megöleltem, popsiját simogattam, nyakát puszilgattam. Ajkam ajkára, kezem melltartópántjára tévedt. Előbbi kétségtelenül ügyesebb volt, de utóbbi is célt ért. Lesimogattam a maradék ruhaneműt, közben Beacica megszabadult topánkájától.
Az ágyra terelgettem, négykézláb, háttal. Ez a lány minden nézőpontból gyönyörű. Karcsú derekának és nőies csípőjének íve észbontó. Térdre estem az áhítattól. Ha már ilyen közel kerültem, körbepusziltam kerek popsiját, közben combjait, hasát, derekát, kebleit simiztem, somáztam. Végignyalintottam mélyen rejtőző, mégis vágykeltően kitárulkozó szimmetriatengelyét. Nem is távoztam a közeléből, amíg alaposan ki nem nyaltam. Orrom remegve falta feromonjainak molekuláit. Amikor már nem tudtam megkülönböztetni nyálamat puncinedvétől, mutatóujjam is bekéredzkedett. Meleg fogadtatásra talált. Fel voltam húzva, mint a kakukkos óra, muszáj volt gumit kérnem. Beacica gyakorlottan, figyelmesen és gondosan öltöztetett fel, majd az előbbi testhelyzetben kínálkozott fel nekem.
Finoman, minden pillanatot és mozdulatot kiélvezve hatoltam belé. Forró és szűk, mégis azonnal befogadott. Éreztem és élveztem a masszírozását, ahogy lassan ki-be csúszkáltam. Fokoztam a tempót. Gyors menetet akartam, mert éreztem, esélyem van második lövésre is, ha lesz időm közben rápihenni. Első adandó alkalommal megszabadultam jobb sorsra érdemtelen utódjelöltjeimtől. Csodás volt. Kicsit még maradtam, mert jól éreztem magam, ahol voltam, majd Beacica segített helyreállítani higiéniámat.
Egyikünk sem szókaratebajnok, így csak keveset beszélgettünk. Nem bántam. Beacica mozdulataival, gesztusaival is tökéletesen ki tudja fejezni kedvességét, odaadását. Metakommunikációnk összebújással, finom érintésekkel, puszikkal, simogatásokkal kezdődött, majd lassacskán mély, nyálas-nyelves csókokká és erotikus izgatássá alakult. Leginkább én izgattam kedvesemet, végül hófehér, selymes simaságú combjai között kikötve. Beacica visszajelzéseiből ítélve egyaránt élveztük kényeztető nyelvcsapásaimat, kézimunkámat.
Megkívántam a viszonzást. Hanyatt hanyatlottam, Beacica fölém hajolt, és úgy helyezkedett, hogy fél kézzel könnyen elérjem én is. Kebleit, popsiját, derekát, csípőjét, combjait és ismét nedves punciját simogattam, miközben ő kispajtásommal barátkozott. Finoman, lágyan kényeztetett, csak néha segített rá kis kacsóival kissé erőteljesebben. Legszívesebben az idők végezetéig élvezkedtem volna ajkai között, de nagyratörőbb terveket dédelgettem.
Ismét védőfelszerelést kértem és kaptam. Pár csók, nyalintás és simi után drágám magába fogadott. A kólareklám jutott eszembe: Csúcs ez az érzés! Pár finom mozdulat és a viszonzásul kapott pöcökmasszázs után már tudtam, a nagyratörő tervekből, azaz a pózhegyek kipróbálásából semmi sem lesz, de attól sem kell félnem, ami gyakran megesik velem, hogy másodszorra nem bírnék elélvezni. Belenyugodtam, hogy lovagolni majd legközelebb fogunk (egyéb terveimről még nem rántanám le a leplet), és hagytam, hogy lassan elborítson a kéj mámora, majd a megnyugvás jóleső érzése.
Kicsit még összebújtunk, ölelkeztünk, picit dumcsiztunk is, de sajnos elszállt az idő. Beacica egyáltalán nem sürgetett, az órát is csak az én kérésemre nézte meg.
Kérnem sem kellett, hogy meztelenül búcsúztasson, erre is emlékezett, és örömmel tett kedvemre.

Elszámolás

Öltözködés közben helyeztem el tarka csokromat egy arra alkalmasnak látszó bútordarabon.

Beacica, felejthetetlen szexpartner

  SimiSoma

Egyeztetés

Vtr-en jelentkeztem be, egyúttal megkérdeztem, mellőzné-e a dohányzást. Megígérte, de az időpontjavaslatomról nem nyilatkozott. Cím gyanánt is csak utcanevet kaptam. A hátralevő két nap alatt pontosítottunk mindent.
T0 előtt hat-hét perccel még ki volt kapcsolva, de még nem volt egész, amikor már be is bocsátott.

Megközelítés

Autóval közelítettem, majdnem végig villamossín mentén. A költő utcájának magasházai között középtájon érdemes leparkolni. Azon az oldalon próbálkozz, ahol nemcsak számkód, hanem rendes kaputelefon is van. Középmagas emelet kétoldalt folyosóráccsal. Az engem érdeklőt nyitva találtam.

Helyszín

Belül modernizált házgyári ház. A lakás is felújított, esztétikus, higiénikus. A randikuckót uralja a franciaágy, de akad hely lecuccolni is. A (sötét)kék hangulatfény nem nyerte el a tetszésemet, mert az én ízlésem szerint a lányok sokkal szebbek meleg, főleg természetes fényben, de Beacica így is gyönyörű volt.

Hirdető külseje

Halk kopogtatásomra azonnal nyílt az ajtó. Mögötte sötét félhomály, de azt azonnal láttam, hogy nagyon szép, nagyon magas lány fogad. Szépsége minden tekintetben természetes, magassága részben topánkájának is köszönhető. Bugyi, melltartó, combfix egészítette ki szerelését.
Megöleltem, nem volt ellenére. Arca nagyon szép, tényleg cicás egy kicsit. Bőre sima, selymes, hibátlan, fehér, de nem sápadtfehér. Sudár, súlyfeleslegtől mentes alakját inkább jól sikerült génjeinek köszönheti, mint holmi alakformálásnak. Picit mintha fogyott volna képekhez képest. Cicije, popsija, mindene nagyon tetszett.
Haja színének érzékeltetésére nem merek vállalkozni, de jól áll neki. Egyedül a haján éreztem, hogy dohányzik, adatlapján teljesen korrekt módon nem is titkolja, egyébiránt maximálisan eleget tett kérésemnek. Sem a lakáson, sem Beacica bőrén, sem a csókjain nem éreztem.

Action

Tusolás után még kilibbent rendbehozni a fürdőt, de egy percig sem volt távol. Öleléssel vártam vissza, amely hamar simogatásba és vetkőztetésbe ment át. Kivételesen a cicifixszel sem bénáztam (sokat). Lassan lesimogattam harisnyáját, majd a bugyiját is. Az ágy szélén ülve gyönyörködtem csodaszép testében, majd magam elé állítottam, és simiztem, somáztam, ahol csak értem. Közben ajkaim kebleivel foglalatoskodtak. Lágyak, mégsem gravitálnak, közepes méretűek, viszont hatalmas bimbóudvarok díszítik. Ölembe ültettem Beacicát, így kézzel-szájjal tudtam kényeztetni őket.
Ajkaink is lassan egymásra találtak. Kezdetben óvatos szájrapuszikat váltottunk, melyek egyre erotikusabbá, mélyebbeké és szenvedélyesebbekké váltak, igazi csókokban forrtunk össze. Csak azért nem írok csókcsatát, mert Beacica - különösen kezdetben - csendesen és visszafogottan viselkedett, bár már ekkor partner volt minden próbálkozásomhoz. Nagyon jól esett, hogy nemcsak én simogattam őt, hanem ő is engem.
Puszitúrára indultam, és combjai közé settenkedtem. Borotvált, de nem teljesen csupasz, viszont nem is borostás, hanem inkább selymesen rövid pihékkel díszített háromszög fogadott. Élvezettel nyalogattam, és hagytam, hogy arcomat simogassa. Beacica halk, mégis egyértelmű visszajelzései belelkesítettek. Boldogan kényeztettem egyre több hangot és finom csípőmozdulatokat, hasremegéseket kiváltva. Egy ujjamat is bevetettem. Lágyan, de alaposan körbekémleltem a kéjbarlangot. Bizony, ez a lány kívül-belül csodás. Sajnos, orgazmusig nem tudtam fokozni az élvezeteket, pedig hosszú percekig azt hittem, hogy mindjárt…
Kis cicikényeztetés és pár újabb csók után gumit kértem és kaptam, valamint bebocsátást a mennyek kapuján. Síkosítóra nem volt szükség. Finoman kezdtük, és nem emlékszem, hogy fejeztük be. Pózváltás biztosan nem volt. Papásmamásban lett végem, de nagyon.
A szokásos tisztálkodást követő beszélgetés meglepően jól sikerült, annak ellenére, hogy egyikünk sem egy dumagép, és bizonyos diszkrét témákat kifejezetten kerültük. Kiderült, hogy első vtr-es vendége voltam.
Furák így ezek az első randik, bár már kezdek hozzászokni, de mégis fura, hogy előbb barátkozunk meg egymás testével, mint lelkével. Örülök, hogy legalább így a végén kicsit közelebb tudtunk kerülni egymáshoz.
Kérésemre Beacica meztelenül búcsúztatott, ami nagyon jólesett.

Elszámolás

Érkezéskor kérte el tarka csokromat, amely végül is a polcon maradt az óra végéig.

Beacica, nagyon jó szexpartner

  NyAlex

Egyeztetés

Telefonon már többször kerestem,de nem találtunk időpontot ami nekem megfelelt volna, szerdán írtam neki sms-t, hogy másnap (csütörtökön ) tud e fogadni 10:30 kor. Hamarosan jött az igenlő válasz , és megkaptam a címet is így minden rendben volt! Itt az oldalon láttam a hirdetését és kíváncsi lettem.. Egyébként a hölgy az egyeztetéskor rugalmassan kezelte a dolgokat.

Megközelítés

Újpest, központ többféle BKK. is jár a közelben,de én kocsival mentem. GPS odatalál ingyenes parkolás(ha van hely)

Helyszín

Lakótelepi panel ennek megfelelő, de belül felújított lakás. A fürdő jól felszerelt kád+zuhifüggöny. A türcsi elég nagy de le kellene cserélni már, a szobában egy nagy ágy szék a ruháknak egy komód meg egy éjjeli szekrény. Más nem is férne el benne, egy lézeres fényvetítő rajzolt pöttyöket a falra hangulatvilágítás mellé. Én kértem egy kis természetes fényt a redőny kis mértékű felhúzásával. Kívánságom teljesült! (köszönöm!) Az ágy kényelmes és nem nyikorog.

Hirdető külseje

A képeknél szebb! Alakra és pofira is, helyes arca van csinos a hölgy! Bár ez szubjektív, nekem tetszett és kedves is volt velem. Talán a képek valóságát a ciciket mutatók adják vissza a leginkább.

Action

Pár perccel előbb érkeztem, és jött az érdeklődő sms, hogy jövök e? Válaszomban biztosítottam, hogy megérkeztem majd ezt telefonon is megerősítettem. Kért pár percet majd visszahívott mehettem... Az emeletre a lakáshoz érve bebocsájtást nyertem a cipőket az előszobában hagyva bekísért a szobába. Ruha le,fürdő majd újra a szobában kezdtük az ismerkedést. Simik, puszik, csókok majd megszabadult a textiltől, és kezdtem felfedezni a testét ismerkedő puszit kaptak a cicik a száj és apró simiket a fazonra igazított punci. Az ágyon folytattuk én kényeztettem őt, jó sokáig nyalakodtam bevetve az ujjamat is, nagyon enyhe visszajelzések érkeztek, bár nedvesedett rendesen! Már kezdtem feladni amikor több jelét is éreztem annak , hogy neki is jó volt. Majd kérdezte mivel szeretném folytatni? Kértem mutassa meg a francia tudását, készségesen megtette! Kaptam egy, (én kértem így) lágy mély torkos elemekkel fűszerezett natúr "barátnős" franciát végig szájba. Isteni volt!!! Mikor magamhoz tértem a lila ködből kérdezte kérek e inni? Nem kértem,de meg egyeztünk abban, hogy legközelebb folytatjuk!!! Az időnkből pár perc maradt, és én sem tudtam maradni tovább, ezért fürdőbe el öltözés és távozás.

Elszámolás

Extraként a NFVSZ-ba vettem igénybe,korrekt a helyszínen sem változtak a megbeszélt dolgok! Az ajándékot előre rendeztem, az extrával, így kérte.

Beacica, nagyon jó szexpartner

  Bela04

Egyeztetés

Telefonon hívtam hirtelen felindulásból szimplán érdeklődés szempontjából. Rögtön felvette és tudott is fogadni szinte bármelyik időpontban. Akkor jöttem rá , hogy most én élni is fogok ezzel a lehetőséggel, de mivel eléggé a város másik végében voltam megbeszéltük, hogy amikor már érkezési időpontot tudok mondani akkor hívom. Így is történt és gyakorlatilag várakozás nélkül jutottam el hozzá. Kedves hang jó tájékoztatás és legfőképpen korrekt.

Megközelítés

Negyedik kerület központjától gyalog is csak öt tíz perces sétára. Minden közlekedési eszközzel jól megközelíthető. Mivel a metró végállomása sincs messze így a város minden pontjából könnyen és relatíve rövid idő alatt oda lehet érni. Parkolás ingyenes most és figyelemmel arra tényre, hogy rengeteg parkoló van kialakítva a környéken nem okozhat különösebb gondot napközben.

Helyszín

Tíz emeletes panelház. Meglepően tiszta és kulturált belülről. Látni, hogy a lakók törődnek lakhelyükkel. Kifestett lépcsőház, tisztaság, sehol egy firka a falakon felújított lift (nem úgy mint a legtöbb ilyen épületben ahol szinte az az érzése az embernek, hogy bármelyik pillanatban le fog szakadni) . Ami külön tetszett, hogy az egész lépcsőházat belengte a friss felmosás hipós fertőtlenítős illat (van akinek ez szag) . A lakás korrekt, de minden amit láttam nagyon mini, a szoba és a fürdő is. Ellenben mindkét helység tiszta és rendezett a célnak megfelel.

Hirdető külseje

Beacica egy magas szép igazi fiatal kívánatos hölgy. Nekem az arca különleges szépsége különösen tetszett. Olyan mintha egy igazi orosz leányzóval találkoznál. Az arc karakterisztikája a szemek színe és vágása, a kissé pisze orr, a szájának íve és nagysága. A magassága a bőrének igazi fehérsége. Beacicán minden eredeti. Élőben sokkal szebb és kívánatosabb mint a képeken. El is gondolkodtam ezen, hogy talán a legkevésbé előnyös fotók amiket valaha is láttam hirdető lánytól. Igazat megvallva ez a helyzet még mindig jobb mintha fordítva lenne, mert így a kellemes meglepetés éri a vendéget és nem az átverés érzése.

Action

A szobába érve vízzel kínált, majd megnézte, hogy a többi lány merre ténykedik. Gondolom jelezte feléjük, hogy vendég éppen a fürdőbe készül, mert még az előszobába éppen betoppanva az egyik barátnő ki akart jönni a szobából, de Beacica határozott mozdulattal visszacsukta az ajtót.
Míg a kicsi szobába bementünk néztem az amúgy igen trendi elegáns cipőjét, hogy most az adatlapon van a magasság elírva, vagy a tűsarkú cipő tényleg ennyire magas. Minden esetre nagyon jól állt neki.
Közben gyönyörködtem a látványban, mert mint írtam élőben sokkal szebb mint az adatlapon szereplő fényképeken. Valahogy ezek a képek nagyon nem adják át Beacica természetes szépségét.
Fürdőből visszajövet már nem volt rajta a tűsarkú így már valóban látható volt, hogy az adatlapon korrekt magasság lett megadva.
Beacica, egy kedves kicsit visszahúzódó leányzó, ez nem azt jelenti, hogy nem akar kommunikálni a vendéggel, hanem inkább azt, hogy nekem olybá tűnt, hogy ő ezt a szolgáltatási ágat nem túl régen űzheti. ebből adódik még egy bájos visszafogottság.
Gyorsan tisztáztam még egyszer, hogy akkor mik a lehetőségek. Minden amit kedvelek benne van az alapban.
Kétrészes szexi ruházatban állt előttem, miközben én már egy szál semmiben álltam vele szemben. Átöleltem lágyan, mert valahogy ez tűnt helyén valónak abban a pillanatban ahogyan állt előttem. Lágyan simogattam fiatalok jellegzetesen ösztrogén túltengéses bőrét. Végigcsókoltam a vállát, majd az orcájára adtam néhány lágy puszit majd a szájára. Mivel nem húzódott el és ajkai is megnyíltak megcsókoltam. Lágy nyelves csókot váltottunk. Újra átöleltem és miközben csókoltam a testét levettem róla a melltartóját és bugyiját.
Ágyra feküdtünk egymás mellé. Folytattam amit elkezdtem, de immár vízszintes helyzetben. Majd melleinek simogatása mellett számba vettem nagy mellbimbóit, innen csúsztam alá illatos kertjéhez. Mély levegőt vettem a csodásan szép szabályos tini puncinál mielőtt bele kóstoltam volna.
Szép lassan kényeztettem nyelvemmel, majd ujjaimat is bevetettem először csak a csodásan szűk és forró barlangjának bejáratánál majd ahogy egyre jobban benedvesedet egyre beljebb merészkedtem. Hosszan kényeztettem, hol lágyabban, hol közepesen erősen, hol lassan hol gyorsabban nyelvemmel és ujjammal közösen. Eleinte reakciót nem éreztem, de elkezdtem érezni számban nedvének ízét és egyre erősödő meglétét. Már azt hittem, hogy igazából egyéb reakciót nem fogok elérni, de egyszer csak nagyon visszafogottan, szinte szégyenlősen elkezdett mozogni Beacica is. Meglehetősen hosszú ténykedés után egyszer csak sóhajokat hallottam és picit a mozgása is intenzívebbé vált. Éreztem, hogy hüvelye ráfeszül egyre jobban az ujjamra és éreztem hasánál a másik kezemmel egy-egy megfeszülő izom mozgást. Szerintem közel lehettünk a csúcshoz, de nem jutott el oda.
Cseréltünk helyet. Beacica kezdte a velem egykorút kényeztetni. Lágyan simogatta és kézzel kényeztette mielőtt szájába vett volna. Eszméletlenül jól eset és fantasztikus az a lágyság ahogy tudja csinálni, de engem most kizökkentett két dolog egyik, hogy a lakás többi részében zajló folyamatok ténykedések kicsit hangosabbra sikeredtek így a fürdő folyamatos használata és mászkálások rendre behallatszottak. Ez önmagában nem lenne zavaró, de az ajtó helyett igazából egy műanyag harmonika ajtó van a szoba és az előszoba között, ami ugye nem zárható és nem is zár rendesen, így olyan érzésem támadt, hogy egyszer csak betoppannak mások is a szobába csak úgy véletlenül. Persze erről szó sincs, de mégis így éreztem. Nem tudtam ellazulni így nem is akarózott megjönni az ihlet a velem egykorúnak a kapott szuper francia ellenére.
Vissza feküdtünk egymás mellé és kézzel izgattuk egymást miközben csókolóztunk. Na, ez utóbbi miatt jobban el tudtam terelni figyelmemet a kinti hangokról. Majd éreztem, hogy most már érezni akarom partneremet. Átadta a védőfelszerelést, amit én magam kínlódtam fel. Valahogy az utóbbi időben hadilábon állok ezzel a kis latex anyaggal így mire felkerül, veszítek a kellő merevségből, de megoldottuk csak magába fogadott Beacica ami a szűkösségét tekintve nem is volt olyan egyértelmű és egyszerű feladat. Jó nagyon jó érezni őt. Nem is kellett sok idő és szépen beteljesítettem a vágyam utolsó fejezetét is ami miatt meglátogattam.
Kis pihi , fürdés néhány gondolat váltás és mentem utamra.

Elszámolás

Fenn van az adatlapon, meglepetés a helyszínen sem ért,. Pont annyi. Előre adtam,. Mire a fürdőből vissza értem eltette. Korrektül ment minden és korrekt az egész.

Dorina, jó szexpartner

  MrExkluzív

Egyeztetés

Dorinát már jól ismerem, könnyen ment az egyeztetés, azonnal tudott fogadni, aminek nagyon örültem, mert épp egy elég béna buliból menekültem el.

Megközelítés

Város másik végéből mentem most hozzá autóval, de szerencsére késő este nem volt forgalom. Parkolóhely van bőven a környéken. BKV is bőven van arrafelé.

Helyszín

Panel sokadik emelete. Folyosón rácson kell átjutni. Legutóbb a kisebbik szobában voltunk, most a nagyobban. Jobban tetszett ez a szoba, hangulatosabb volt, akvárium is van. Fürdőszobában kis kád van, több tusfürdővel.

Hirdető külseje

Nekem Dorina külseje tökéletes. Magas, mint egy modell. Fiatal, karcsú, formás popsival, szép arccal. Simán lehetne hollywoody színésznő ilyen külsővel. Előre kértem, hogy végig olyan legyen, mintha a szerelmemmel lennék. Ez tökéletesen teljesült. Sejtelmes kis miniszoknyában fogadott, felül trikó. Alatta szexi, igényes fehérnemű.

Action

Gyors tusolás után törölközőben tértem vissza. Kértem Dorinát, hogy ne vetkőzzön le. Állva ismerkedtünk, mintha szerelmesek lennénk. Végig rengetegetet csókolóztunk, ami igazi csók volt. Végig sokat szemeztünk.
Szép lassan levettem róla a minit és a trikót, símogattam, csókoltam, közben be is keményedtem. Bőre selymes, hamvas. Csókja édes, finom a szája. Nyakát csókolgattam, ő viszonozta, aztán leheveredtünk az ágyra. Itt is simogattuk, csókoltuk egymás száját, testét és közben szép lassan levettem Dorina fehérneműjét. A törölköző ekkor már leesett rólam.
Simogattuk és csókolgattuk egymást tovább, majd kezünk elkalandozott. Mindketten finoman izgattuk egymást kézzel és lágyan dörgölőztünk egymáshoz. Hamar kőkemény lettem, Dorina pedig nedvesedett édesen. Dorina lefelé ment és lágyan szájába vett. Engem nem érdekel, hogy kézzel vagy szájjal csinálja, mekkora az arány, jó legyen és a látvány a fontos. Dorina gyönyörű volt közben. Kértem a 69-es pózt, hogy jó legyen mindenkinek. Dorina puncija teljesen borotvált volt és mézédes, szűk, mint egy tininek, de jól tágult az ujjamra, kettőt nem mertem bedugni. Sokat ujjaztam, nyaltam, úgy láttam bejön neki. Gumit kellett kérnem, mert pont jó állapotban voltam. Természetesen lovagoltatni akartam, hogy közben simogathassam cicijét és fenekét, csókolhassam ajkait. Így is történt. Dorina rám dőlt és csókolt folyamatosan, ölelt, nyakamat csókolgatta. Én is adtam a tempót alúlról, majd fenekét megmarkolva húztam magamra egyre nagyobb tempóban és telelőttem a gumit. Dorina maradt rajtam és hevesen megcsókolt, mintha megjutalmazna. Nagyon jól esett. Szép lassan leszállt, én még ellszállva. Meg sem kellett mozdulnom, Dorina mindent intézett, lehúzta, megtörölt, mellém heveredett.
Beszélgettünk néhány percig, közben csókok is elcsattantak és folyamatosan simogatott, nagyon jól esett, én is simogattam őt. Igazából nem is tudtam lelankadni mellette, nem úgy mint máshol, ahol ha rosszul bánnak az emberrel, nem áll fel. Mivel maradt a merevedés, folytatást javasoltam, Dorina helyeselt. Most Dorina feküdt, én simogattam, csókoltam, ciciket csókoltam, simogattam, puncit simogattam, majd lementem és nyaltam, ujjaztam. Láttam tetszik neki és jól nedvesedett. Aztán lefeküdtem és ő szájjal izgatott. Jöhetett a gumi, majd ha jól emlékszem, most hátulról kezdtük. Gyönyörű kerek feneke van vékony derékkal. Tolta ki, én meg szépen finoman behelyeztem. Először lassan, majd gyorsabban adtam a tempót, majd nyomtam neki tövig, ciciket simogattam, nyakát, vállát fogtam és úgy húztam rá, halkan nyögdécselt töbször is egész akció alatt, mikor jó volt neki. Ezután lefeküdtem és lovagolt rajtam, rám dőlve, csókolózva, majd felülve, ciciket simogattam, én tövig benne, mintha nem akarná visszadni, meg akarná tartani férfiasságomat. Ezután hátára feküdt és missziben csináltuk, lábát jól felhúzta, én tövig benne, így csókoltuk egymást, Dorina arca gyönyörű volt közben. Lefeküdtem és lehúztam a gumit. Dorina mellém feküdt, combját rám tette, csókolta számat és nyakamat, farkam verte, majd én vettem kézbe, ő golyókat simogatta, így lőttem magam mellbe, ennyire hatalmasat spricceltem izgatottságomban.
Letörölt és még jó sokat beszélgettünk. Már azt hittem, együtt alszunk. Mikor megkérdezte, mennyi lehet az idő, pont annyi volt, hogy 1 órája jöttem hozzá, így szép lassan elmentem.

Elszámolás

Az előre megbeszélteket asztalra dobtam, nem érdekelt. Csókot kértem extrában és nagyon megérte. Virágszámok száma átlagos, de a szolgáltatás, az érzés, amit kivált, az átlag feletti.

Dorina, jó szexpartner

  MrExkluzív

Egyeztetés

Viberen irogattunk, nagyon aranyosan válaszolt mindenre. Aztán felhívtam, időpontot kértem. Elsőre felvette. Telefonon egyeztettünk, könnyen ment. Bájos hangján elmondott minden lehetőséget korrekten.

Megközelítés

Mivel közel van otthonomhoz, gyalog is mehettem volna, de autóval mentem, mert más dolgom is volt. Parkolóhely bőven van a ház előtt, közelben. Egy utcával arrébb forgalmas út, busz is közlekedik arra.

Helyszín

Azon gondolkoztam végig, hogy azon a helyen korábban már voltam más lánynál. De nagyon hasonlóak a panelek, fene tudja. Mindenesetre a helyszín tökéletes, diszkrét szoba. Fürdőben minden megtalálható ami kell, van több tusfürdő.

Hirdető külseje

Élőben elállt a szavam tőle annyira szép. Mint egy igazi orosz modell. Gyönyörű cicaszeme kéklik. Egész lényéből sugárzik, hogy aranyos, édes, szexi. Feneke szép kerek, magas lány, mint ahogy a modellek, kora stimmel. Cicije kézbeillő, hasa lapos, szóval mindene rendben van. Az lepett meg, hogy puncija felül prémes, de nem zavart, alúl csupasz volt.

Action

Együtt szerettem volna zuhanyozni vele, de kicsi a kád, így külön fürödtünk le gyorsan. Bent vártam a szobában míg fürdik, azon gondolkoztam, minden rendben lesz... Megjött, levette a törölközőt én megöleltem, ezt többször is megtettem, mert nagyon jól esett, ő partner volt benne. Állva ölelkezve puszilgattam nyakát, mikor szájához értem, mondta, hogy az plusz lenne. Én ekkor csaptam magam fejbe, hogy milyen buta vagyok, ezt benéztem, nem hoztam plusz virágcsokrot, úgyhogy sajnos ez kimarad. Bántam, mert gyönyörű a szája Dorinának. Megbeszéltem vele, hogy nyugodtan csókolgassa a nyakam, nagyon izgat, csinálta is sokat és húzzon magához, megtette folyamatosan, mintha a barátnőmmel lennék.
Leültünk az ágyra és csókolgattuk egymás testét. Hátamra feküdtem, ő ment lefelé és nyelvvel, mint egy kiscica izgatta egyre keményedő farkam. Pillanatok alatt kemény is lett. Dorina minden érintése, rezdülése, szája, nyelve, minden porcikája árasztja az erotikát magából. Nem akartam így elmenni. 69-et kértem, örömmel jött felülre a puncijával. Illatos, édes kis puncija van. Nyaltam faltam, míg ő farkam szopta, szívta, verte. Jól nedvesedett, egy ujjopercemet szépen óvatosan benyomtam, aztán az egészet, jól rászorított. Tetszett nekem, már elkalandoztam fejben, hogy milyen jó lesz, ha beteszem neki és ugyanezt érzem, de ne szaladjunk előre. Nagyon jól esett a 69 jó néhány percig kitartóan csináltuk. Aztán jeleztem, hogy üljünk fel és simogassuk, csókoljuk egymás testét, jól esett, közben farkamat kézzel verte, én punciját simogattam, ujjaztam finoman, nem akartam fájdalamat okozni neki, annyira érzéki lány. Néztem arcát, szemeztünk, fantasztikus volt, szinte szerelmes lettem belé. Gumit kértem, kaptam. Megkérdezte, hogy szeretném, mondtam, lovaglóban, aztán majd váltunk. Nyeregbe pattant én most először nem akartam mozogni, nehogy hamar lőjjek, ki akartam élvezni. Éreztem puncija szorítását, eszméletlen volt, közben simogattam ahol értem, cicijét csókolgattam, nyaltam, nyakát is. Feneke is feszes, formás, jó volt simogatni. Rám dőlt, csókolgatta nyakam, fülembe lihegett, ekkor elkezdtem alúlról ütemesebben tornázni vele, nagyon élvezte, szorított magához egyre jobban, szinte egymásban voltunk testileg és lelkileg is. Ilyet csak a szerelmével érez az ember. Itt éreztem, hogy a legjobb ha kilövellek, mert óriási lesz az orgazmus. Így is lett. Nem szállt le rólam, hagyott magában lenyugodni, nagyon jó érzés volt szűk puncija.
Szép lassan leszállt, letörölgetett, nekem meg sem kellett mozdulnom, nem is bírtam jó darabig extázisban voltam.
Miután mindent eltakarított, meztelen testével hozzám bújt, mint egy kiscica, tudom ezt már mondtam, de pont olyan a szeme.
Simogattuk egymást, szemeztünk és beszégettünk. Nem nagyon akartam lankadni tudatosan, hogy minél jobban kiélvezzem a második kört.
El is kezdtük, ő dolgozott szájjal, míg kőkemény nem lettem, most hátulról közeledtem felé gumi felhelyezése után. Elájultam fenekétől, annyira formás és kemény, dereka pedig nagyon vékony, gyönyörű íves a háta. Csodás érzés volt így benne lenni. Simogattam hátát, húztam magamra derekánál, nyakánál fogva finoman, nem erőszakosan. Ő pedig láthatóan élvezte. Halkan nyögdécselt. Csókolgattam nyakát, simogattam cicijét, csiklóját, ez is tetszett neki. Itt ütemesebben, gyorsabban is adtam neki, tetszett neki. Ezután szemből támadtam missziben. Csodálatosan fogadott magába kis puncijával. Ráfeküdtem, húzott magába, ölelt magához, csókolta nyakam, mintha szerelmem, szeretőm lenne, fülembe lihegett, lábát felemelte és szorította fenekem magába, alig tudtam mozogni, próbáltam minél mélyebbre menni, úgy láttam ez tetszik most neki. Nem bírtam sokáig, mert annyira szűk a puncija és annyira jó volt az egész, hatalmasat lőttem ismét a gumiba. Nem szoktam gyorsan elmenni, de most kétszer is gyors voltam, így megint volt idő beszélgetni, összebújni szerelmesen, barátnősen.

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe, de az alap mindent tartalmaz, ami jó, egyedül a csók hiányzott, de majd legközelebb. Már nem is emlékszem mikor adtam neki a virágokat, talán az elején letettem a polcra, de ez nem is fontos. A szobában, majd az ajtóban is hosszas ölelkezéssel búcsúztunk.